Butiku Tabja

Butiku fshatarja - youtube, Butiku fshatarja sposa carshia e eperme tetove www.fshatarja.com butikufshatarja@gmail.com themeluar ne vitin 1991 ne tetove fustana nuserie me shumice dhe. Butik neri peje - youtube, Butiku neri peje, ofron te gjitha llojet e fustanave te nuserise, tek ne mund te gjeni ate qe nuk mund ta paramendoni, na vizitoni ne 3 butiqet tona ne.

Qendresa Istogu | Facebook

... TABJA \" Drenas Fustana te punuara nga shtepia e modes \" Tabja